Yrityslaina auttoi kampaamoyrittäjän alkuun pääsemisessä - Suomen PK-Luotto
020 765 9780 hakemus@pk-luotto.fi
Yrityslaina auttoi kampaamoyrittäjän alkuun pääsemisessä Kirjoittaja: Jessica

Yrityslaina auttoi kampaamoyrittäjän alkuun pääsemisessä

Kuten olen aiemmin kertonut, minulla ei ollut juurikaan säästöjä, kun pari vuotta sitten laitoin omaa kampaamoyritystäni pystyyn vantaalaiseen kauppakeskukseen. Kuten kaikki varmasti tietävät, kampaamoa ei voi laittaa pystyyn tyhjästä ja töitä ei voi tehdä kotoa käsin, vaan on hankittava toimitilat ja laadukkaat kampaamovälineet. Kampaamon on myös oltava hyvällä paikalla, jotta sinne eksyy asiakkaitakin, joten tiesin tilavuokraan menevän jo pitkän pennin. Tiesin siis jo heti alussa, että pärjätäkseni ja saadakseni liiketoimintani käyntiin, on minun saatava jostakin yrityslaina.

 

Alkukartoitus yrityslainan tarjoajista oli tärkeää

Kartoitin useita eri yrityksiä, jotka tarjoavat rahoitusta uusille yrityksille. Asun vuokralla eikä minulla ole mittavia säästöjä, joten iso osa lainan tarjoajista lähti pois laskuista, koska minulla ei ollut siis mitään vakuuksia. Minun täytyi keskittyä kartoittamaan niitä lainan tarjoajia, joilta oli mahdollista saada lainaa ilman vakuuksia. Halusin siis lainaa ilman vakuuksia, mutta kohtuullisella korolla ja ehdoilla – ei mikään helppo yhtälö.

Monta rahoituksen tarjoajaa kartoitettuani valitsin Suomen PK-Luotto Oy:n, jonka luottoehdot vaikuttivat hyviltä ja selkeiltä ilman piilokuluja, eikä PK-luotolta yrityslainan saamiseen tarvinnut vakuutuksia. Suomen PK-Luotto Oy:n työntekijä auttoi minua, kun yhdessä laskimme sopivan kuukausierän suuruutta. Hän varmisti minulta monta kertaa, että olenko varma, että selviän mahdollisesta kuukausierästä ilman ongelmia. Mielestäni tällaista palvelua on ilo käyttää, kun myyntihenkilö haluaa varmistaa, että asiakas pärjää eikä hän vain myy mitä sattuu hinnalla millä hyvänsä. Kun sopimusehdot oli sovittu ja takaamisen riskit käyty läpi niin minulle henkilökohtaisesti kuin ystävättärellenikin, allekirjoitimme yrityslainan sähköisesti modernin palvelun kautta. Tämän jälkeen sain kertanostona yrityksen tilille 10.000 euron yrityslainan, jolla pääsin erinomaisesti alkuun.

 

Yrityslaina sopii erinomaisesti aloittavalle yrittäjälle

Yrityslaina antoi joustavuutta yrittäjyyden alkutaipaleelle ja auttoi minut pääsemään alkuun yrityksen pyörittämisessä. Sain vuokrattua toimitilat vilkkaasta kauppakeskuksesta ja hankittua laadukkaat välineet työhöni. Pikkuhiljaa alkoi tulla asiakkaitakin, jotka lähtivät tyytyväisinä ja useat ovat palanneetkin kampaamooni. Tyytyväisenä poistuvat ja uudestaan kampaamoon palaavat vakioasiakkaat ovat tämän työn suola. Yrityslaina auttoi saamaan oman yritykseni pyörimään ja voin suositella sitä kaikille aloittaville yrittäjille.

 

#Yrityslaina #Yrittäjyys #Pienyrittäjyys #Kampaamo #Parturikampaamo #SuomenPKLuotto #PKLuotto

 Jessica kampaamo pienyrittäjyys yrittäjyys yrityslaina

Näytä kirjoittajan Jessica kaikki blogikirjoitukset