Yritykselle lainaa nopeasti – mistä sitä voi saada? - Suomen PK-Luotto
020 765 9780 hakemus@pk-luotto.fi
Suomen PK-Luotto Oy - Yritykselle lainaa nopeasti Kirjoittaja: Pertti

Yritykselle lainaa nopeasti – mistä sitä voi saada?

Kassa tyhjänä ja yllättäviä menoja tiedossa – mistä voisi saada yritykselle lainaa nopeasti? Yrittäjä voi joutua taipaleellaan lainan tarpeeseen monesta syystä. Ihanteellinen tilannehan olisi se, että tulot ja menot olisivat tasapainossa ja varaa yllättäviin menoihin ja investointeihin olisi aina pankkitilillä. Aina asiat eivät kuitenkaan ole niin ihanteellisesti, vaan yrityksen kassa voi olla tyhjänä monesta syystä: viivästyneet saatavat ja muut yllättävät menot ovat rokottaneet kassaa. Miten toimia, kun yrityksellä yllättää akuutti lainantarve ja kassa on tyhjänä? Mistä apua tilapäiseen rahantarpeeseen?

 

Missä tilanteissa voi tarvita yritykselle lainaa nopeasti?

Kassa on tyhjä mutta työntekijöiden palkat täytyy kuitenkin maksaa ajallaan. Tässä yksi skenaario, miksi lainaa voidaan tarvita pikaisella aikataululla. Lisäksi kasvuun ja laajenemiseen voidaan tarvita lainaa nopealla aikataululla. Yritystoiminnan juokseviin menoihin voidaan myös tarvita lainaa nopeallakin aikataululla.

 

Mistä yritykselle lainaa nopeasti?

Luottoa voi olla vaikea saada nopealla aikataululla. Tällöin PK-Luotto on ratkaisu yrityksen akuutteihin lainantarpeisiin. Se tarjoaa yritykselle 1.000-10.000 euroa lainaa nopeasti ilman vakuuksia- Lainahakemuksen täytön jälkeen PK-Luotolta ollaan yhteydessä lainan hakijaan 24 tunnin sisällä. Usein päätökset PK-Luoton myöntämisestä saa jo nopeamminkin. Kun lainanhakija toimittanut kaikki tarvittavat tiedot ja allekirjoitukset, edetään päätöksissä nopeasti.

Jos yritys saa myönteisen lainapäätöksen ja luotonhakija sekä takaaja tai takaajat ovat allekirjoittaneet Suomen PK-Luotto Oy:n tarjoaman luottosopimuksen, siirretään raha viimeistään seuraavana päivänä luotonsaajan tilille. Saat siis lainaa juuri silloin, kun sitä tarvitset, ilman viikkojen odottelua.

 

Nykyään lainaa saa nopeasti verkosta

Lainan hakeminen on digiaikana tehty onneksi helpoksi. Digiaikakaudella ei tarvitse enää printata monia lappusia ja marssia pankkiin tai muuhun rahoitusta myöntävään yritykseen tuntikausiksi neuvottelemaan, vaan lainaa voi hakea helposti netistä hakemuksen täyttämällä sähköisesti. Hakemuksen täyttö sujuu muutamassa minuutissa, eikä vie arvokasta aikaa liikaa. PK-Luotolla teet hakemuksen kätevästi verkkosivuilla.

 

Takaisinmaksu on helppoa ja piilokulutonta

Myös PK-Luoton takaisinmaksu on helppoa ja yksinkertaista: takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain tasaerissä. PK-Luotto lähettää yrityksen laskutusosoitteeseen laskut, joilla takaisinmaksu tapahtuu. PK-Luotto erääntyy maksettavaksi luottosopimuksessa määritellyissä yhtä suurissa maksuerissä takaisinmaksutaulukon mukaisesti. Tiesithän muuten, että yrityslainojen korot ovat kirjanpidossa vähennyskelpoisia?

 

Tarvitsetko lainaa yrityksesi menoihin? Ota yhteyttä PK-Luottoon ja hae yrityslainaa!

#Yrityslaina #Yrittäjä #YritykselleLainaaNopeasti #YritykselleLainaa #LainaaYritykselle #PKLuotto #SuomenPKLuottoPertti

Näytä kirjoittajan Pertti kaikki blogikirjoitukset