Blogi - Suomen PK-Luotto
020 765 9780 hakemus@pk-luotto.fi
Yritykselle rahaa - Suomen PK-Luotto Oy Kirjoittaja: Marita

Yritykselle rahaa 10.000 euroa, mitä tekisit?

Yritykselle rahaa 10 000 euroa – mitä sitä sillä sitten tekisi? Aika kutkuttava ajatus ja kävin tätä ajatusleikkiä tässä jonkin aikaa sitten. Riippuu tietysti hyvin paljon yrityksestä mihin tuo 10.000 euroa riittäisi, mutta jos mietitään, että Suomessa 93,2 prosenttia on pk-yrityksiä, eli alle 10 hengen yrityksiä, voisin väittää, että 10 000 eurolla aika moni yritys tekisi sillä, vaikka ja mitä.

 

Uutta tekniikkaa tai teknologiaa

Monesti työvälineistä ja niiden ajanmukaisuudesta pihistetään helposti. ”Kyllä minä tämän kanssa vielä vuoden pärjään”, tai ”investoidaan uusiin tietokoneisiin sitten ensi vuonna”. Tuttuja lausahduksia varmasti monelle. Mutta, kun miettii kuinka paljon esimerkiksi työtehoa voisi saada lisää, jos tietokone toimisi hiemankin nopeammin on ihme, että investointia jahkaillaan ja vatvotaan. Sama, jos puhelimen akku alkaa vedellä viimeisiä ja parikin tärkeää puhelua jää sen takia vastaamatta.

 

Yritykselle rahaa 10.000 euroa – ehkäpä uudet toimitilat?

Toinen mihin saisi 10 000 käytettyä helposti on yritykselle uudet toimitilat ja niiden laittaminen kuntoon. Usein takuuvuokra on ainakin 2-3 kuukauden vuokra ja pitäähän sitä toimistoa sisustaakin. Toimiston sisustaminen ei ole mitään kovin halpaa hommaa, vaikka aluksi voisi luulla, että eihän siihen paljoa rahaa mene, kun ostaa pari pöytää ja tuolia, ja kasvia, ja taulua… Lista vain jatkuu ja toimiston viihtyvyyteen tuleekin panostaa mielestäni paljon, sillä siellä vietämme kuitenkin todella suuren osan päivästä. Mekin vaihdoimme toimitiloja, toki hieman pakon edestä, mutta voin tämän kertoa ihan kokemuksesta.

 

Vai ihan vain käyttöpääomaksi?

Toisaalta kaikki eivät tarvitse uusinta teknologiaa tai toimitiloja vaan välillä käyttöpääoma saattaa vain huveta liiaksi ja kassa tyhjenee huomaamatta. Tämän jälkeen yritykselle rahaa tarvitaan nopeastikin ja se 10.000 euroa voi helpottaa ihan siihen kassavajeeseen. 10.000 euroa saa siis menemään yllättävän nopeasti, vaikka ja mihin, ja sille voi tulla yllättäväkin tarve. Aina ei kannata jäädä haaveilemaan, että lottovoitto osuu kohdalle, vaan useimmiten investoinnit kuitenkin maksavat itsensä takaisin. Jos siis haave siitä 10.000 eurosta elää, älä epäröi ottaa PK-luottoon yhteyttä!

 

#Yrityslaina #Yrittäjä #YritykselleRahaa #Raha #Laina #Lottovoitto #Yrittäjyys #PKLuotto #SuomenPKLuotto #FinanceIndustry #LendingSolutions #Lending #CompanyLoans #B2BLending #ShadowBanking #BankingTech #BankingSolutions #Banking #BankingReimagined #BankingTrends #LoanSales #LoanServicing #B2B #B2BSales

 

Mielipiteesi on meille tärkeä, annathan palautetta.